browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Christians første sne og påsken

Posted by on 24. marts 2008

Nu har Christian været i berøring med sne for første gang. Det var ikke den største succes. Han tog hele tiden vanterne af, og så var sneen kold om fingerne, hvilket han så begyndte at klynke over. Heller ikke mors snemand kunne vække lidt begejstring.

Den eneste snestorm denne vinter - irriterende, men flot ser det ud Uuuhhh, hvor er det koldt. Jeg må hellere klynke lidt Hvad sker der? Sneen kan blive lige så høj som mig!! Han var ikke lige Christians favorit

I påsken har vi været ude af døren det meste af tiden. Først på besøg hos mormor og morfar, hvorfra vi tog til påskefrokost hos Oldemor Ruth og Moster Lisser. Hjemme hos mormor og morfar fik Christian en rigtig god ven, da vi flere gange fandt ham oppe i Sifs kurv, så han kunne klappe hende.

Sif er bare så sød og spændende Laura Påskefrokost hos Lisser

Hjemme igen fik Christian sin første omgang med feber. Han var brændende varm ved midnatstid, men tog det egentlig meget godt, og ville bare gerne sove.

Lørdag skulle farmor passe Christian, og det var lidt hårdt for mor, at sende ham afsted, når det nu var første gang han havde feber. Han fik det bedre i løbet af dagen, så vi overnattede alle hos farmor og farfar, da de holdt påskefrokost for hele familien dagen efter. Her er et par billeder af de to fætre i lystig leg.

Prøv lige at holde styr på os fætre samtidig. Vi gør det ikke let for Rasmus. Dejlige Marcus

Skal jeg lige lære dig, at hive knapperne af tastaturet? Sejt! Jeg øver mig lige på sommeren.

Share

Skriv et svar