browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En tur på bondegård

Posted by on 21. september 2008

Vi har været til åbent hus på en bondegård idag. Det var en bondegård med ca. 40 malkekøer og diverse tyre, kvier og kalve. I dagens anledning havde bondegården rigtig fundet alle ting frem. Man kunne få en tur i hestevogn, og på ladet af traktorvognen, og så var halmballerne stablet som et gemme/legestativ.

Hop ned til far - ihh det kilder i maven Jeg tumler lige rundt i halmballerne

Vi havde en rigtig god formiddag, og det var herligt at se alle køerne og mærke atmosfæren på gården. Christian nød det virkelig også. Han var i hvert fald ikke bange for de store køer. De var ellers flere gange ved at vælte ham, når de stak næsen hen til ham. Også koens lange ru tunge fik næsten fat hele vejen rundt om armen på ham. Christian fandt også hurtigt køernes vandtrug, og kunne pjaske lidt med deres vand. Efter vi havde klappet alle køerne fik Christian lige en madpakke og frisk mælk i det fri.

Sød ko, og den har en meget ru tungeKoens vand er da lige noget for mig Jeg har alt for travlt med at komme hen og se køerne Frokost i det fri med frisk mælk

Hjemme igen kom Laura og Lasse med et lille legehus med rutchebane. Laura fik hurtigt vist Christian, hvordan han kravlede på i huset og rutche ned igen. Vi har fået lov at låne huset, så nu kan Christian more sig der, når han kommer hjem fra vuggestuen.

 Jeg kan selv En gyngetur, og Laura vil gerne hjælpe

Christian gik ud som et lys her til aften efter en dag med så meget frisk landluft og indtryk.

Vi har faktisk i denne uge været til vores første forældrekonsultation med Christian. Det vigtigste vi fik afvide af pædagogerne i vuggestuen var, at Christian altid var glad og smilende. Han havde det rigtig godt, og kom også fint ud af det med de andre børn, som man nu gør i den alder. Han siger ikke så mange ord, men udtrykker sig meget med mimik.

Herhjemme er Christian rigtig glad for at hjælpe med alt. Vi tømmer opvaskemaskine, støvsuger, tømmer og fylder vasketøjskurven og vaskemaskinen, samler skrald op og smider i skraldespanden, ja han vil også hjælpe med at være på toilettet. Han ved lige, hvor toiletpapiret skal hen, og bagefter skal der trækkes ud.

Jeg bruger meget mimik, og mor og far forstår næsten altid hvad jeg vil eller fortæller Ingen tvivl, jeg er fars dreng, og vi har også det samme tøj

Share

Comments are closed.