browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Stemningsbilleder for de sidste par måneder

Posted by on 15. december 2008

I erkendelse af at der ikke har været opdateringer fra Søgaard Møller i nogle måneder, og det faktum at der derfor nu også er lavet en Facegroupgruppe* hvis eneste formål er at påpege dette, er hermed indslaget I har ventet på 🙂

Oktober

På vej til vuggestue i oktober.  Christian med vinderpræmien: En bondegård med dyr! Whuhu!

– Christian med cykelhjem på vej til vuggestuen.

– I oktober kom Christians præmie endelig! Den faldt i god smag fra dag 1. Selv nu, mere 2 måneder efter modtagelsen, leger han stort set dagligt med bondegården og ikke mindst bondegårdsdyrene.

Og vupti! Så er dyrene smidt i laden for natten.  Christians bondegård: Alle dyr er velkomne.  Christian besøger far på arbejdet (LBi)

– Alle med respekt for sig selv ved da at en isbjørn er et helt almindeligt syn de danske bondegårde. 🙂

– I slutningen af oktober hentede Christian far på arbejdet. Det sker yderst sjældent og selvfølgelig KUN hvis det er på en fredag hvor der er chips ad libitum.

November

En frossen banan med kokus.. Uuhm!  Christian og bamsen i den menneskedrevne gå-vogn-racer!  Hm... Hvornår starter Byggemand Bob?

– En frossen banen med kokusdrys direkte fra fryseren. Det er næsten bedre end slik!

– Der er ingen grund til at skubbe gå-vognen selv når nu mor er villig til at skubbe mig gennem hele huset – hylende morsomt!

– Den stol far har skaffet er faktisk slet ikke så tosset endda og farmors nypolstring gør den bestemt ikke dårligere. Der er tale om den perfekte TV stol, specielt hvis man får lov til at placere den 1 meter foran TV’et 🙂

Kirstine og lille Johanna  Ja ham Adam ved nogle ting om lokomotiver!

– D. 30. november havde Kirstine og Jørgen inviteret til Johannes barnedåb. Det var rigtig hyggeligt, og der var stort fremmøde.

– Efter barnedåben samledes alle i fælleshuset til mad, taler og musik. Christian var meget imponeret over det fælles legerum fyldt med aktiviteter og legetøj. Johannes storebror Adam viser her Christian hvordan en erfaren togfører håndterer et lokomotiv!

December

  1. stk dreng der glæder sig til julemandens ankomst.   Hvem sagde opstillingsbillede!? Vi takker Magasin :-)

– Familien Søgaard Møller i fuldsides interview i december måneds version af bladet Vores Børn. Artiklen handler om vores planer for Christians juleaften. Grundet ophavsret kan jeg desværre ikke vise artikel eller foto. Jeg kan kun opfordre Jer til at I køber bladet og læser artiklen. Den erfarne forælder vil sikkert få sig et billigt grin over vores naive forestilling om hvor let vi tror det er det er at planlægge og styre Christians juleaften 🙂

Yes. Det er hvad I får so far. Jeg håber at det for nu tilfredsstiller medlemmerne af Facegroup gruppen: Update af www.sogaardmoller.dk i 2008 🙂

Share

Comments are closed.