browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Julen 2008

Posted by on 30. december 2008

Så blev det atter jul. Jeg synes, der var så mange ting jeg gerne ville lave sammen med Christian, så det kunne blive en del af vores families juletradition, men jeg må sande, at jeg ikke fik gjort det hele. Vi har bl.a. ikke lavet konfekt, men vi var hos mormor en dag og bage vanilliekranse.

Far og Christian henter brænde Kuk, kuk, jeg er her bag ved juletræet

Christian og jeg har pyntet til jul, lavet juledekoration set mekaniske nisser og julelys i Lyngby. For første gang i Søgaard Møller familien har vi haft et juletræ, som Christian med stor glæde tændte lys i hver morgen i juledagene. Christian har også fået en pakke i strømpen hver dag i december, så han ved udenmærket godt, hvad der skal ske med papiret på en gave.

En gave til Christian fra julemandenVærktøj fra julemanden Julegave til mor og far fra Christian.

Han har også helt styr på, hvem julemanden er, og han blev ikke bange for ham, da han kom på besøg juleaften. Juleaften blev i år holdt hos mormor og morfar sammen med Laura, Lasse, Trine og Anders. Det foregik indtil kl. 21.00 meget med henblik på Christian og Laura. Først fik vi den bedste, saftigste og mest møre and, jeg nogensinde har smagt. Så var der besøg af julemanden, og herefter dans om juletræet og pakker til Laura og Christian. Vi havde fordelt gaverne til Christian, så han ikke fik dem alle på en gang. Pakken fra mor og far blev åbnet om morgenen derhjemme sammen med de gaver, Christian har lavet i vuggestuen. Om aftenen var der gaverne fra familien i Fuglebjerg. Han havde faktisk ikke tid til at åbne flere gaver, da han fik en brandbil med lyd.

BabuChristian viser lige voar sin babu

Laura viser stolt sit ponyslot frem 

1. juledag skulle vi til farmor og farfar til en lækker julefrokost sammen med Faster Lise, Marcus, Rasmus og Maria. Her var flere gaver, og det så bare så sødt ud, da Marcus fandt en pakke under træet og kom ud til os med den. Lige i hælene kom Christian også med en pakke i hænderne. Så var det tid til at åbne flere julegaver. Vi fik også danset om juletræet en enkelt gang, men ellers var det bare hygge og leg. Vi har ikke fået taget ret mange billeder hos farmor og farfar, men det kan være farmor kan sætte et par billeder mere fra dagen på nettet?

Tungen lige munden, når der skal skæres rugbrød

Christian er meget glad for alle sine gaver. Han leger med "babu" (brandbilen) og "mad" (legekomfur med mad). Han bruger skam også tid ved sit lille bord og stol, hvor han bygger med dublo-klodser eller leger med alt værktøjet – mest boremaskinen.

Jeg hænger lige ud ved mit nye bord

Vi holder begge fri mellem jul og nytår. Vi har været ude at bytte lidt julegaver, men ellers bruger vi tiden med hygge herhjemme. Christian siger flere og flere ord, men mange af dem lyder ens eller man skal i hvert fald vide, hvad han snakker om for at forstå det. Han siger snart alle dyrelyde, babu (brandbil), bus, lys, væk, ost, ild, hoho (julemand), voar, Æe (far), bå (bog), is, mad og han prøver hele tiden at sige nye ord.

Share

One Response to Julen 2008

 1. Charlotte Ovesen

  Hej Linda og Anders

  Dejligt at I har opdateret siden, så jeg stadig kan følge med 🙂

  Hvor ser Christian stor ud på det billede, hvor han sidder ved bordet.

  Hilsen
  Charlotte

Skriv et svar