browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Her går det godt

Posted by on 11. januar 2009

Hej Linda. Det er selvfølgelig ærgeligt at du i dag er taget med arbejdet til Norge. Det bliver 5 hårde dage uden dig, men jeg holder dampen oppe og jeg skal nok sørge for at din søn har det som blommen i et æg – selvom mor ikke er her.

Indtil videre er alt gået godt i dag. Christian har lært rigtig meget og han har det rigtig godt.

Anders og Christian hygger med BR's legetøjskatalog.

Som du kan se hygger vi os, men vi glæder os selvfølgelig til du kommer hjem på fredag.

Kh
Anders

Mor kom hjem nu!

Hej mor, Christian her.

Du er nødt til at komme hjem med det samme! Far han lyver. Jeg har det slet ikke godt.
Sandhenden er at efter du tog afsted her til formiddag forvandlede far sig til en tyran og slavepisker.

Det er hårdt at støvsuge et 160 m2 hus når man har så korte arme som jeg har.    Far tvang mig til at vande blomster. Det er SVÆRT at fylde vandkanden når man ikke kan nå håndvasken.
Far satte mig straks i gang med at støvsuge, og så skulle blomsterne vandes.

Jeg troede ellers at koncentreret AJAX var farligt for små børn, men far sagde at det skulle jeg ikke tænke på.  Jeg måtte hente brænde ude i carporten.. i bare tæer!
Derefter tvang han mig til at rengøre hele huset, og så måtte jeg selv fyre op da far insisterede på at sætte temperaturen ned til 5 grader i hele huset. Han ville gerne have det lidt køligt, og han var ligeglad med at jeg frøs.

Mor, hvis bare du havde lært mig at hvordan man åbner en konservesdåse.  Jeg kunne ikke nå tandpastaen så jeg brugte jord fra potteplanten i stedet.
Som du nok kan forstå havde jeg en rigtig hård eftermiddag, så da far hentede pizza blev jeg ret glad. Desværre havde han kun købt til sig selv, så jeg måtte selv lave mad. Jeg måtte dog opgive, så jeg endte med at spise rester fra skraldespanden.

Jeg havde jo slet ikke tid til at sove til middag i dag, så da klokken blev 22 undrede det mig at jeg stadig ikke var blevet lagt i seng endnu. Jeg måtte selv finde tandbørsten frem og børste så godt jeg nu kunne.

Jeg opgav at kravle ned i sengen. Det var for farligt.  Jeg ville så gerne sove, men far tændte alt lyset og råbte meget højt.

Jeg var så træt, men far gad ikke give mig nattøj på. Jeg forsøgte at kravle ned i sengen, men jeg kunne ikke nå så jeg måtte opgive. Til sidst kravlede jeg over i gyngestolen for at sove, men far råbte at han stadig havde nogle opgaver til mig og at jeg bare kunne se at komme i sving.

Tunge våde håndklæder. Det var i øvrigt svært at nå tørresnoren ...    Jeg var så træt så træt så træt. Men far ville have øl, så der var jo ikke noget at gøre og heldigvis ligger øllene nederst i køleskabet.
Med meget besvær nåede jeg lige at hoppe i nattøjet, og så skulle jeg ellers ordne vasketøjet. Far råbte at jeg godt kunne skifte igen, for han gad ikke have en dreng rendede rundt i nattøj. Jeg skulle servere en kold midnatsøl for ham, hvorefter han sagde at jeg kunne sove ude i legehuset i nat hvis jeg var træt.

Mor, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hvis du ikke kommer hjem med det samme. Jeg kan jo ikke ringe til nogen, for der er jo ikke nogen der forstår hvad en 1½ årig dreng siger. Mit eneste håb er at du enten skynder dig hjem, eller at der er en anden der læser dette og kommer og redder mig.

Hjælp …

Kh

Christian

Share

3 Responses to Her går det godt

 1. Anders Søgaard Møller

  Christian er selvfølgelig fuld af løgn!

 2. Linda

  Hej Far og Christian,
  Det er bare så morsomt, og hvor har jeg ondt af Christian. Bare jeg er væk i 2 timer skal han lave alt arbejdet 🙂 Det er en dejlig historie og det gør det lidt nemmere at være væk. Jeg skal nok skynde mig hjem til dig lille dreng og dovne far. Elsker jer begge. Knus Linda

 3. Christians befrielses front

  Hej Stakkels Christian.

  Jeg føler med dig! Jeg på egen krop erfaret hvor hård en slavepisker han kan være.

  Jeg kan imidlertid hjælpe dig, for det din far gør er i følge FNs børnekonvention ulovligt.
  Som deltager land, forpligtigere Danmark sig i at overholde følgende

  FNs børnekonvention artikel 32.

  Deltagerstaterne anerkender barnets ret til beskyttelse mod økonomisk udnyttelse og mod at skulle udføre arbejde, som kan være farligt, gribe ind i barnets uddannelse, eller skade barnets sundhed eller dets fysiske, psykiske, åndelige, moralske eller sociale udvikling.

  Minimumsalderen må ikke sættes lavere end den alder, hvor børn slutter grundskolen, og den må aldrig sættes lavere end 15 år for fuldtidsbeskæftigelse og 13 år for lettere deltidsarbejde.

  Kære Christian med det her i hånden har du en enestående chance for at få et kraftigt løft i dine lommepenge. Jeg kan se at der har været tale om mange timers arbejde, og du kan næppe passe din uddannelse i vuggestuen uden middagssøvn så det er naturligvis en skærpende omstændighed.
  Jeg vil foreslå at du også kræver at få bilen imorgen. Anders har kun godt af at tage bussen. Du kan naturligvis også hente ham fra arbejdet når du ikke gider være i vuggestuen mere.

  Du skal ikke lade dig spise af med at far siger at du som den førstefødte allerede har fået hele bondegården. For det første er det ikke nok, og hvis vi skal være ærlige var det et billede af dig der vandt den, så teknisk set tilhøre den dig….

  Hvis dette ikke hjælper vil jeg meget gerne assistere dig i kampen mod uretfærdige chefer…. øhhh mener fædre.

  Hilsen
  Andreas
  Formand for
  Christians befrielses front.

  ps Husk at du også skal have model honora for alle de billeder du optræder på. Kan forstå at din far endnu en gang har vundet premier på billeder af dig. Du skal have din del af kagen.

Skriv et svar