browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En mølle, den ukendte skov og en drukfest

Posted by on 23. maj 2009

Ja, så kom vi jo hjem fra Tenerife – for ca. 100 år siden 🙂
En kort opremsning af et par af de ting der er sket efter vi kom hjem:

13. april: August’s navngivningsdag i Caféen på Frilandsmuseet. Det var en rigtig hyggelig dag og vejret var godt. Vi fik ikke rigtig taget nogle fotos at dem der var tilstede, men her er et par stemningsfotos.

Find Holger og hendes sovende søn :-) Geder, får og høns. Jaja..

6. maj: I skoven med Alexander og forældre.
Snart 3 år har vi boet her i Gl. Holte og hvor mange gange er det lige at vi har været ude at kigge på skovene i nærområdet? Det kan tælles på ingen hænder, så derfor takkede vi denne dag ja til at gå i tur i den skov der bare ligger 400 meter herfra.

Man kunne tydeligt se at Chrisitan og Alexander er vant til at lege sammen i vuggestuen.  Visne er blade er en fantastisk opfindelse.

Smukke grønne forårsfarver i skoven, så her et ægte opstillingsbillede.  Mor var også god til at lege med.

18. maj: Christians fødselsdag.
Selvom jeg (Anders) jo egentlig havde fødselsdag d. 26. april er det jo fuldstændigt uinteressant når der er en lille dreng der fylder “Oh år” (2 år). På hans fødselsdag vækkede vi ham med morgensang.. eller.. vækkede og vækkede er vel så meget sagt. Han havde stået et minuts tid inde i sengen og råbt “Op! Op! Op!”. Men  han blev alligevel pænt overrasket da både mor og far væltede syngende ind af døren med en masse flag. Jeg tror heller ikke helt at han forstod det før han fik et tegnebræt ved morgenbordet.

I vuggestuen blev fødselsdagen efter sigende fejret med både flødeboller og sang, og det var en træt lille dreng vi fik hjem om aftenen. Her fik han et parkeringshus -  det var et HIT resten af aftenen.

Hm.. et parkeringshus som samlesæt. Det må der være penge i. Yep! Parkeringshus med bil-elevator!

21. maj: Fødselsdagsfest
I anledning af Christians fødselsdag, var der inviteret til drukfest på Egebækvej. Morbror Anders ankom på motorcykel, og bedsteforældrene tømte huset for øl. Det gik hedt for sig. Fætter Marcus satte naboens bil i brand og politiet måtte lukke festen omkring midnat. 😉

Bemærk den skumle attitude HA-rockeren til højre har. Han kom jo også på en farlig motorcykel!  Intermistisk hoppeborg hvis formål var at opildne masserne til afbrændingen af nabo-bilerne i nærområdet 
I øvrigt skal jeg hilse fra Christian og sige tak for en god fest og ikke mindst tak for gaverne! Selvom.. Well.. Da jeg spurgte ham dagen efter om han havde fået nogle gode gaver i går, svarede han “maaat”" (tomat). Han refererer til en flot tomatplante JEG fik af mor og far. Vi måtte hurtigt evakuere den da Christian kastede sig over den med det samme. 🙂

..men i øvrigt er der jo copyright på den, så I må komme forbi og høre den :-)Nå, det var vel det for nu. Linda og Anne har været en tur i Rom,
men det forventer jeg at de selv skriver lidt om. 🙂

Jeg slutter med en ægte klassiker kun de indviede kender til,

                                    “ULU ULU

                (Join the club, haves nu på MP3 – YEAH!)

 

.

Share

2 Responses to En mølle, den ukendte skov og en drukfest

  1. Lisbeth

    Det var dejligt, at høre noget nyt og jeg vidste at tomatplanten var et hit!
    Det var en rigtig hyggelig dag og jeg er glad for jeg smuttede inden politiet og brandbilerne kom.
    farfar har også afprøvet parkeringshuset og han kørte op og ned ca. 50 gange mens Christian så undrende på!

  2. Anders

    Ja, der er ingen tvivl om at Christian har nydt at blive passet af farfar. I går aftes ville han have at det var farfar der skulle lægge ham i seng 🙂

Skriv et svar