browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Min tur til Filippinerne og de første 10 timer.

Posted by on 29. januar 2010

Hej alle

Så er jeg endelig kommet frem.

Turen gik godt. Vente tiden i Heathrow blev dog afbrudt af brandalarmen og alle måtte gå mod exit. Her fik vi så lov at vente i 10 min for at få lov at vende tilbage til shopping området (sikkert en øvelse). Da jeg bevægede mig mod gaten, var der seks store britiske politimænd, der kom slæbende på en højt råbende sprællende mand ud til en gate mod et arabisk flyselskab… Tror ikke han ville hjem igen.

Så skulle turen gå mod HongKong… Gør lige lidt reklame for Cathay Pacific Airways. Turen var fantastisk. Først og fremmest havde jeg to sæder… klasse J, så havde de jo et hav af underholdning. 100 film, at vælge mellem. Nye og en masse klassikere. Så havde de 70 tv-serier og vælge mellem. Bandt andet Venner, desperate, true blood, CSI osv. Til sidst havde de 70 spil at vælge mellem…Fik set film, tv-serier og spillet i 5 af de tolv timer mellem London og Hongkong og fik spist og sovet resten…. Synes godt turen kunne havde været længere ;).

Turen mellem Hong Kong gik uden problem med sidste podcast fra mads og monopolet på P3.

Da jeg endelig ankom til Filippinerne Cebu. Blev jeg hentet af en Norsk mand (ikke min danske kontakt person Flemming). Ham den Norske mand Ejner sagde Flemming havde travlt med en masse samarbejdspartnere. Ejner kørte mig til et guesthouse, hvor der allerede sad en flok danskere på 8 og chattede og skrev på deres bærbare computere til kærester og familie hjemme. Fik hurtig sagt hej og smuttede i bad.

Derefter satte jeg mig ud og sludrede med dem. De virker enormt søde. De har været her i nogle dage og har allerede planlagt en tur til en anden ø i morgen.

Blev spurgt om jeg ville følge med, men efter bare få timer her i Cebu, vil jeg faktisk gerne se mig omkring, så faldt i snak med et par drenge, som skulle et andet sted hen til seks andre der var ankommet i går.

Så af sted med os. Gik lige forbi den lokale tank og købte øl til 3 kr stk og en flaske rom 50 cl til 10 kr. Så var vi klar.

Kom op i den fedeste lejlighed. Super lækker. De seks Piger betaler 6000kr pr mrd. Med opvaskemaskine, vaskemaskine, to balkoner, to bad, 3 værelser, stort opholdsrum, lækkert køkken, fitness i kælderen og minipool udenfor.

De 3 drenge flytter nok ind i lejligheden ovenpå og sagde at deres veninde Susanne (der var for træt til at følge med i aften) manglede en roomate. Har ikke mødt Susanne endnu, men det kunne helt sikkert være en mulighed, i stedet for det her guesthouse.

Men alligevel er det også rart at have sit eget og kunne lukke døren. Nu får vi se J I ved jo alle jeg er ret socialt anlagt, så en roomate for 6 ½ mrd, går jo sikkert meget godt.

Efter en masse lokal rom og san miguel øl tog vi til Cebu city. Faldt i snak med nogle filippinske piger der kunne give mig nogle adr. på nogle volleyball klubber. De nævnte også badminton som en sport der var ret populær. Den største er nu basketball, men den tror jeg alligevel jeg holder mig fra, synes ikke jeg er så fantastisk til at ramme den åndsvage kurv.

Ellers er det jo crazy billigt. Der er ikke ret mange turister så vi får helt vildt meget opmærksomhed. Da vi kom 8 danskere gående og tog et bord midt i mængden og bestilte uhæmmede mange cocktails, specialøl, diverse shots samt salte snack vi ikke kunne undvære, blev vi hurtig centrum for hele aftenen… og det har jeg jo ikke noget problem med 😉

Sov godt! Vil forsøge snart at være på igen.

Knus og masser kram!

Ikke mindst til min familie og min lille nyfødte-ikke-navngivet nevø, der blev født mens jeg sad på flyet fra London til Hongkong. Så er nu faster til 3 små dejlige søde nevøer J

Share

3 Responses to Min tur til Filippinerne og de første 10 timer.

 1. Anders Søgaard Møller

  Hej søster. Tak for underholdende 1. indlæg.
  Hyg dig derude, og husk at storebror sidder i IT-supporten herhjemme hvis der er problemer.. altså hvis jeg har tid 😉

 2. Stina

  Hej smukke !! Godt at høre at turen derned gik godt og smerte frit 😉 hehe. Glæder mig til at høre mere. Hav det super ! Kys og kram, og tillykke faster 😉 <3

 3. Sanne (FC Nyhavn)

  Hej Lise-Pigen!! Sikke dog du allerede har hygget dig, hvor skønt.. Tag mig på mit ord, er rart at have en roomathe, også selvom det er 6½ mdr., så vil råde dig til at blive boende der, ser også rigtig lækkert ud :0).. Er sikker på du nok skal falde godt til blandt alle de små filipinere :0).. Glæder mig til at høre mere om dine oplevelser.. Hyg dig så længe! Knuz

Skriv et svar