browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lejlighed på Filippinerne. Her bor jeg :)

Posted by on 30. januar 2010

Så er tingene flyttet. Fra et lille beskedent guesthouse til stor lækker lejlighed.

Bor sammen med Susanne, Sune, Mikkel og Søren. Omringet af skønne jyder fra Århus og Hjørring 🙂 Da vi havde flyttet tingene, skulle der ellers ud og bigtime shoppes. Vi manglede alt i lejligheden, gryder, pander, bestik, alt!! Kun møbler og sengetøj var her allerede. Sune, Susanne og jeg tog i et kæmpe supermarket og købte alt… kom godt og vel af med ca 1000 danske kr.… og så fik vi skam også råd til dækservietter og matchene ølbrikker. Pigerne her står for hyggen 🙂

 fælles stue med sofaer, tv og spisebord
Vores fine stue med sofahjørne og spisebord og køkken i enden.

spisebord og køkken 
Køkken og spisebord. Se de fine dækservietter. Susanne og jeg står for hyggen i lejligheden. Vi skal snart ud og købe blomster og lys til bordet.

IMG_1504
Vores rumbruser… kan alt!

IMG_1503
Vores endnu ubrugte jazzusi

IMG_1502
Susanne og min kingsize seng. Vi bor på 4 etage og har en smuk udsigt udover Cebu.

Share

4 Responses to Lejlighed på Filippinerne. Her bor jeg :)

 1. Lisbeth

  Det må jeg sige, det ser godt ud alt sammen.Kan slet ikke huske, at der eksisterede nogen luksus på fillipinerne..Men det bliver nok også rart, at I har noget godt at komme hjem til, når I kommer hjem fra slummen.

 2. claudia

  hey lise pigen,
  det ser rigtigt hyggeligt ud, og ikke dårligt med billige øl og rom;) godt at du har fået dig nogle roomates så du har nogle at feste med…
  knus claudia

 3. Maria

  Hola Chica,

  Stort tillykke med endnu en nevø.

  Hvor ser jeres lej. fed ud, lidt andre forhold end hvad jeg lige gik og forstillede mig, men fedt. Det lyder super, at du allerede har fundet nogle flinke folk at være sammen med.

  Vi var på ski i weekenden i SV, det var sgu skæg.

  Hyg dig, og lad os skype snart

  Mil beso Maria

 4. Nadia

  Hej:)

  min kæreste og jeg leger lidt med tanken om at flytte til filippinerne, vi søger lidt hjælp til at finde en lejlighed, evt nogle gode forslag eller hjemmeside muligheder? – hvor har i evt fundet jeres? hvilket i øvrigt er en meget flot lejlighed.

  Venligst Nadia og Rasmus

  ps. kan i ikke maile det til os, hvis i kan hjælpe. på forhånd tak.

Skriv et svar