browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lidt godt og blandet

Posted by on 20. februar 2010

Jeg ved at alle sidder og venter på et indlæg om Josefine, men først skylder vi et indlæg hvor vi hurtigt gennemgår nogle af de ting vi har bedrevet i familien siden august måned. Har desværre ikke fået alt med.. så på forhånd undskyld 🙂
Husk at man kan klikke på billederne og se dem med som et slideshow med kommentarer. 

Hm.. et øje? En chokolademusling? Whatever.. Det er bare sjovt at male! Helsingør kulturnat – 25. sep.
En hyggelig aften i Helsingørs gader. Her besøgte vi bl.a. en af de lokale banker hvor Christian fik mulighed for at male med pensel. Billedet blev senere givet til onkel Lars, så dem der besøger ham næste gang må gerne lige dobbelttjekke at det hænger på væggen! 🙂

 

Æbledag på Gl. Holtegaard – 27. sep
For en gangs skyld behøver vi ikke at tage bilen. Gl. Holtegaard ligger kun et stenkast væk. Springvand springvand springvand.. Findes der noget sjovere? Den fri entré var kun til haven, og vi er nok ikke kunstinteresserede nok til at det kan betale sig at gå indenfor :-)  Flot opsætning, men hvad hjælper det når man ikke engang må løbe på siterne?!
Når vores gennabo (Gl. Holtegaard museum)  byder på gratis adgang til deres fantastiske have så er det bare om at komme afsted. Vi nåede ikke frem til selve æbleseancen – hvad det nu end gik ud på – men vi nåede da at lege med springvandene og kaste med blade.
"Igeeen far! Igeeen far!" - En dag hvor jeg fik trænet armmusklerne..   Jeg står bare lige her og slapper lidt af.   ..okay så SIDSTE gang! "venstre, højre, venstre, højre"- op og ned af trapperne.

DHL løb 2009 – 1. sep.
Et par billeder fra det årlige DHL løb i Fælledparken.
En klar vinder! Eller.. dvs.. jeg gennemførte uden at holde pause undervejs! :-)   Hvad sørensen? Det er jo lillebror Rasmus (aka onkel Rasmus) der kom løbende dér! ..og onkel Rasmus har fætter Marcus med til at heppe. Han var heldigvis rigtig glad for at se sin onkel Anders.

Morbror Anders’ fødselsdag i Fuglebjerg – 19. sep.
1 stk fødselar.  Det tog lidt tid før Christian turde nærme sig morfars gamle traktor.  .. men da Christian først sad der var han ikke meget for at hoppe ned igen. Specielt ikke når nu der var publikum på :-)
 Oldemor Edit til fødselsdagsfest  En nydelig lille dreng.  Traktor Sam.. men det ser vist ud til at Christian har set det før :-)

Forlænget weekendtur til Barcelona – 30. okt. til 2. nov.
Overordnet en god og hyggelig tur til hjertet af Barcelona. Starten af ferien var desværre præget lidt af at Christian var syg og det faktum at vi ikke kunne finde en ordentlig klapvogn til ham. Derudover erfarede vi at alle gode restauranter dernede først åbner ved 20-21 tiden. De er tydeligvis ikke er klar over at skandinaviske småbørn imploderer hvis de ikke får aftensmad klokken 18.00 SHARP! 🙂
Nå, men bortset fra det var det en hyggelig tur og på trods af restauranternes åbningstider nåede vi da at smage superlækker tapas. Vejret var godt. lige omkring de 17-20 grader. Barcelona kan klart anbefales, men hold småbørnene derhjemme 🙂
På hovedgaden, kaldet Rambla'en, var der altid god underholdning. Christian var bl.a. meget forundret over denne hovedløse mand :-)  Vi boede meget tæt på det store grønsags/fiskemarked. Et virvar af flotte farver, eksostiske frugter, og rigtig mange mennesker.  Uhm.. lækker tapas. Når man først er i gang kan man slet ikke stoppe!
Friske frugter i rigtig flotte farver. Om det skyldes klimaet eller om de bare bruger flere sprøjtemidler vides ikke :-)  En gravid kone, der faktisk klarede de lange traveture rigtig godt!  ..og så flytter vi lige Christian herover. Han skal ikke vokse meget mere før denne "øverlse" bliver umulig :-)
Igen.. Lækker lækker tapas. Nok den lækreste fastfood jeg nogensinde har smagt :-)  La Sacre Familia. Barcelonas berømte kirke, der stadig er under opbygning.   Selv Christian nød de lækre tapas.

LBi togbaneopsætning – November
Alt i orden herfra... Den ansvarlige for EL-installationen (Andreas til højre) overvåges nøje af en af togskinneleverandørerne (Martin til venstre)Anders og LBi Copenhagen kollegaerne opsætter den årlige juletogbane på arbejdet. Det er selvfølgelig udelukkende for LBi børnenes skyld… Arh okay, indrømmmet – det er nok mest for vores egen skyld. Det er sgu sjovt at lege med tog igen! 🙂


Græskarmand og ny paraply
– November
Først fjerner vi kernerne..  Hm.. Er der virkelig plads til et lys derinde?  Ny paraply med fætter BR

Op til jul – December
Opstilling til årets julekort  Christain fikser lige juletræet med en knivtang.   Familien Søgaard på besøg d. 23. december

Juleaften i Snekkersten – 24. december
Fra hjørnets lænestol forbereder oldemor Anita sig på årets gaveregn.  Onkel Lars og farmor Lisbeth. En rigtig hyggelig og god juleaften.  Julemanden er jo julemanden.. men alligevel en tak til min fætter Peter :-)

Oldemor Edit fylder 85 – 25. december
Oldemor Edit. Nu 85 somre og still going strong! Rygter siger at døtrene mormor Anne (til venstre) og Lisser (til højre) ikke var bange for snapsen den aften. Det VAR jo også mors fødselsdag :-)  Kusine Trine og fætter Anders

Så kom sneen – Januar 2010
En mand på en vigtig mission...  ..byg 1 ekstra værelse til Christian.   Voila! Christians nye værelse.

Fastelavn i Gl. Holte – Kikhanebakken – 14. februar
Ridder Christian med et farligt sværd.Are you talking to me?!Ridder Christian parat til at indtage fastelavn på parkeringspladsen lige nede på Pilekæret.
– Udklædning; Tjek!
– Tønde: Tjek!
– Afventet at det er min tur: Tjek!
– Modet til at slå på tønden: Arh.. ikke helt. Vi prøver igen næste år 🙂

Dagen efter blev Christians lillesøster Josefine født, så de næste indlæg kommer jo til at stå i hendes tegn. Derfor lad mig afslutte dette indlæg med et par stemningsbilleder fra tiden op til Josefines fødsel.
Der er dømt ren hygge når man kan "hvile" i hver sin sofa.   Munden fuld af mad, men der kan alligevel poseres for kameraet.

Share

2 Responses to Lidt godt og blandet

  1. Lise

    dejligt med en lille opdatering på hjemmefronten! glæder mig til at høre om josefine! men vil da også gerne have Christian på bloggen også. Ham må i ikke glemme 😉

  2. Lisbeth

    Dejligt at få lidt nyt-altid spændende ting og sager på denne blog!

Skriv et svar