browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

I sommerhus(e)

Posted by on 8. august 2007

Mens farmor og farfar var i Stockholm, vendte familien Søgaard Møller onsdag til søndag næsen sydpå til sommerhus i Marielyst og Bisserup.
Far tager en tur på vandrutsjebanen.. Whuhu! Ja, selvom jeg smilersødt på billedet kan jeg sagtens finde på at lave spillopper!

 Vandhunden Lasse forsøger at lokke Laura med i vandet.. meeeen.. det var alligevel lidt for vådt :-) Uhm.. Lækkert smørebrød fra slagetren. Bemærk hiphop kasketten Anders har lånt af svigerfar.. Solen er jo en farlig fætter!

Christian og mor afprøvede spa-badet. I starten var det en lidt skræmmende oplevelse for Chistian – men han kom efter det! Selv boblerne kom i gang, så nu er han klar til at påbegynde babysvømning i næste uge!

 "Hey tøser! Se mine nye badebukser!" Udsigt til den lille sø der ligger i baghaven

Lørdag kørte vi til Bisserup for at passe Laura mens Trine og Lasse var til fest. Der blev både tid til at se tegnefilm, gå på stranden, tegne og puste sæbe-bobler!

De største kunstnere kan bruge både højre og venstre hånd.. Det kræver stor koncentration at lave den PERFEKTE sæbebobbel!

Share

Skriv et svar