browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Barnedåb

Posted by on 12. september 2007

Så blev mit navn (Christian Søgaard Møller) officielt ved dåben i søndags. Jeg var rigtig god i kirken. Der skete så mange ting, at jeg slet ikke havde tid til at græde, men under præstens prædiken blev jeg lidt træt, så jeg opdagede slet ikke, at jeg fik vand i håret. Efter kirken fik de voksne frokost og kaffe hjemme på Egebækvej 5. Vi havde en rigtig dejlig og hyggelig dag, og vejret var bare super godt.

IMG_0398

Tusind tak for alle gaverne. Jeg glæder mig til at bruge dem allesammen.

Share

One Response to Barnedåb

  1. Farmor Lisbeth

    Jeg kan kun give dig ret Christian! Vi havde en rigtig dejlig dag- og vejret var jo også skønt. Solen skinnede og fuglene sang…
    Og du opførte dig igen eksemplarisk. Det er synd, du nok ikke kan huske dagen og kirken. Kirken var en god overraskelse med et kor som blev hjulpet ikke kun af et orgel men også en tværfløjte og et klaver. Præsten var ualmindelig sympatisk og det summede med små børn i alle aldre i kirken. Der var en rigtig god atmosfære– men selvfølgelig, det var jo også din dåbsdag.

Skriv et svar