browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Christians dagbog – 5.udgave

Posted by on 10. oktober 2007

Ja, så glemte vi det igen. Der har hverken været billeder, historier eller videoer i meget lang tid – Christian er selvsagt derfor meget skuffet over far, men heldigvis har mor og farmor været gode til at følge op!

Udlånt af Anders' arbejdskollega Lars, hvis søn (Nicklas)  er vokset ud af den. Den er også ved at være liiige lille nok til Christian.Christian har lånt en lækker transportabel  stol. Perfekt til at kigge ud af vinduet, hvor specielt bladene i vinden er MEGET fas-cinerede! Det er også underholdende at følge med når mor og far vasker op og laver mad.

Og så skal vi ikke glemme at far har været med til babysvømning d. 11. september. Han havde heldigvis kameraet med.
Jeg kan næsten selv.. bare fjern hænderne mor! Kom nu! Væk med dem!Nej, det er IKKE en ø! Mor og søn i det rette element Så synges der farvel sang 

Blev der egentlig nogensinde sunget fødselsdagssang? Næææ! Skandale!Samme aften var vi til fødselsdag hos mor-bror Anders i Fuglebjerg. Igen en hyggelig familiekomsammen hvor de velkendte velsmagende hjemmebagte boller kom på bordet.

Verdens bedste sundhedsplejerske! 14. september: Et sidste besøg fra Sundhedsplejerske Helle. Christian er efterhånden nået op på en kampvægt på over 7½ kg og han opførte sig eksemplarisk!

16. september: Christian får grød for første gang. Men det var så første og eneste gang at han gad at spise ris grød. Nu til dags står den på yndlingsretten: majsgrød med banan.

Ja ned kom det. I starten lidt svært at forstå at det rent faktisk skulle sluges, men det gik.Far er enig.. Risgrød smager jo af gammelt mel! Adr! Nææ.. Banan det ved man hvad er!

Far, jeg er sikker på at denne hvide dims KUN virker hvis jeg lige putter den i munden!23. september: Christian hjælper far med at udskifte batterier i inde- og ude termo-meterne.

Rygterne siger at far aldrig havde klaret jobbet uden hjælp fra sønnike!

Share

One Response to Christians dagbog – 5.udgave

  1. Farmor Lisbeth

    Rigtig godt at kunne følge lidt med dine aktiviteter ! Og ikke mindst, at se hvor stor og dygtig, du er blevet. Det vil da ikke undre mig, om du bliver en sådan rigtig ” handyman ” ligesom din far!

Skriv et svar