browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Christians dagbog – 6.udgave

Posted by on 24. november 2007

Hubba hubba hule, hubba hubba hule, hubba hule hule hulala… Kunne jeg have sagt, men det ville det være helt forkert. Det er til gengæld korrekt at sige noget i retning af “UUUUUUUUIIIIIII!! AAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII!!“, for det er nemlig omtrent hvad Christian har fundet af at der kan komme ud af munden når han åbner den. Nogen kalder det babysang, vi andre kalder det bare det bare larm 🙂

Der er gået over 1 måned siden sidst og Christian er (selvfølgelig) både vokset og blevet tungere. Vi fandt ud af at Christian blev syg af af være i svømmehallen, sandsynligvis pga. vand i ørerne, der i kombination med det nu koldere vejr, tilsyneladende ikke er det bedste cocktail for en baby på 5 mdr. Han har derfor ikke været i svømmehallen siden september måned, men Christian har på trods af dette alligevel været en super glad og smilende dreng!

Den 27. oktober var vi til oldefar Kristians 85 års fødselsdag i Helsingørhallens kantine.

Ja, han SER altså ikke en dag ældre ud end de 60! Fætter Mikael kaster håndtegn.  Hygge omkring voksenbordet :-)Onkel Jørgen og Tina! Moster Kirsten (også kendt som Moster Kå!) havde det kølige overblik over alle børnene :-)En lækker eksotisk brunchbuffet, hvor der ikke manglede noget!

Ugen efter fyldte morfar Claus 55 år. Han blev den heldige indehaver af en king-size hækkesaks, men mormor Anne endelig fik hendes længe ventede fødselsdagsgave. Et rigtig flot maleri af alle børnene!
Der ventes pænt på at gaverne bliver pakket op.. Ja så fåes en hækkeskas vel ikke meget større!? 
Det ualmindeligt flotte maleri som mormor Anne fik af sine børn.

Dagen efter nåede vi alle 3 lige forbi jubilæumsreceptionen i Haarslev sparekasse, hvor mormor Anne jo arbejder.

Der er ingen tvivl om at helium balloner nu står på Christians top 5 liste over fascinerede objekter!YES, der var også en PØLSEVOGN! YESSIR! Anne viser Anders rundt i de flotte nyrenoverede lokaler.Man falder let i søvn i bilen på en så begivenhedsrig weekend!
Ja, så er der jo de traditionelle stemningsbilleder af Christian gennem den sidste måneds tid.
Nu er der INGEN problemer med at ligge på maven uden ble.. arh okay så skulle det måske det lige være at holde på vandet ;-)
Gåtur d. 28. oktober i efterårsvejret ved den nærtliggende sø.
Blade og grene ligger også højt på Christians favoritliste. Mor og far med ude og gå tur = 100% underholdning!
Christian i sofaen ved brændeovnen, der nu stort set kører i døgndrift.
Kusine Laura har venligst udlånt sin kravlegård. Den er Christian meget glad for, og nu hvor Chrisitan så småt er begyndt at kunne møve sig rundt (dog kun MOD urets retning), kan stort alle legesager nåes!

Vi ses snart!

Share

Skriv et svar