browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jeg sidder selv og møver mig fremad

Posted by on 12. december 2007

Lige et par hurtige bemærkninger. Jeg er begyndt at sidde selv, men ikke så lang tid af gangen. Jeg vælter som regel bagover, så mor og far er altid i nærheden eller sætter mig på noget blødt. Jeg kan også danse og klappe, selvom det at klappe for mig, bare er at slå hånden ned i bordet.Se, jeg kan selv

Det allerbedste er, at jeg nu kan komme fremad selv. Igår lærte jeg at møve mig fremad. Jeg kan kun overskue et lille stykke, men jeg skal snart få lært at komme rundt over det hele, og hive fat i alt det, som jeg ikke må røre.

Åhh, en fjernbetjenning - det kan komme i munden

Share

Skriv et svar