browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Der sker så meget

Posted by on 18. januar 2008

Kære Alle,

Først vil jeg ønske alle et godt nytår. Jeg havde en rigtig dejlig jul hos farmor og farfar. Det allerbedste var juletræet. Tænk, hvis jeg kunne få lov til at hive alt pynten og lysene af. Tak for alle de dejlige gaver. Jeg har fået gå-vogn, babygynge, bøger og en xylofon. Min mor og far var helt vilde med at pakke alle mine gaver ud, da jeg blev for træt og måtte gå i seng omkring kl. 20. Derfor så jeg heller ikke, at far blev så stolt over at få mandlen i risalamanden. En dejlig jul hos farmor og farfar Måske har morfar mere konfekt til mig!

Juledag var vi hos mormor og morfar til julefrokost. Jeg ville helst lege med alt kusine Laura’s nye legetøj, men det blev jeg vist ikke så populær for. Så var det dejligt, at morfar lod mig smage julekonfekten 🙂

Jeg har sovet rigtig dårligt mellem jul og nytår. Min mor og far har kigget til mig næsten en gang i timen, fordi jeg peb lidt. Det blev ikke bedre, da vi kom i sommerhuset i Marielyst. Her var vi nogle dage, og jeg var i vandet med mor og far. Vi mødte tilfældigt Lars, Louise og Gustav, som kom forbi, så vi kunne lege. Til nytåret kom alle vennerne, så jeg havde igen legekammerater.

Tid til pjat med far Jeg lærer Gustav at kravle Caroline og jeg laver mad (selvom jeg helst vil spise den)

2008 er startet godt. Jeg sov godt i en uges tid. Desværre, klynker jeg igen nogen gange om natten, så mor eller far er oppe og give mig sutten og ae mig på kinden.

Jubii, jeg får jord under neglene, og jeg kan smage på græsset      iiihhh, hvor det kilder i maven

Jeg har haft tid til at afprøve mine julegaver. Jeg er ikke helt stor nok til at gå rundt med gå-vognen, men jeg vil gerne have far til at skubbe mig. Selvfølgelig har jeg prøvet min babygynge, og ihh, hvor det kilder i maven. Nu, hvor jeg var kommet i tøjet, legede jeg udenfor, og jeg kunne bruge hele dagen med at få jord under neglene.

Efter mine badeture i Marielyst er jeg helt pjattet med at komme i badekar eller med far under bruseren, og jeg bliver tosset og græder, når jeg skal op. Lad os køre en turPlaske, plaske

Jeg er blevet hurtig til at kravle, så jeg drøner hen til alle køkkenskabene, så snart de bliver åbnet. Det er virkelig spændende sager, som er i de skabe. Opvaskemaskinen er også et hit, for her kan jeg selv trække mig op, så jeg kommer op at hænge på lågen. I det hele taget er min ynglingsbeskæftigelse i øjeblikket at komme op at stå og rode i alt. Den anden dag var vi på besøg hos Mads Casper og Ida Marie. Mens mor og Sanne spiste frokost rejste jeg mig op af stolen helt uden hjælp. Det kan godt give nogle knubs at rejse sig op af alting, for jeg er ikke så stabil endnu, og jeg kan ikke finde ud af sætte mig ned igen. Jeg har taget et par styrt, men det gør kun ondt et øjeblik.

Gryder - ja de kan larme, så dem vil jeg gerne have fat iLigger bleerne ikke meget bedre på gulvet?

Alt denne aktivitet kan vist godt give mine forældre grå hår i hovedet før tid. Jeg er slet ikke til at styre, og slet ikke på puslebordet. Jeg vender og drejer mig, så det er helt umuligt at give mig ble på – men jeg har også prøvet at få dem til at forstå, at sådan er børn bare.

Grunden til at jeg sover dårligt kan være pga. tænder. Igår fik jeg lige lidt vand af min mors glas, og det sagde sådan en underlig klik-lyd. Resten af dagen stak min mor en finger i munden på mig hele tiden for at mærke på mine gummer. Og det er rigtig nok, en af de små skarpe i undermunden er kommet frem.

På mandag starter min mor på arbejde. Hun kommer helt sikkert til savne mig, men hun ved jo godt, at jeg kommer til at have det super godt sammen med min far i nogle uger.

1. februar har jeg fået plads i vuggestuen på Mariehøj. I næste uge skal vi besøge Bamsestuen og Jette, som skal hjælpe mig godt i gang med min nye hverdag.

Jeg er klar at være hjemme med far og til at komme i vuggestue.

Share

One Response to Der sker så meget

  1. Farmor Lisbeth

    Vi nyder i den grad, når der er nyt om guldklumpen-rigtig dejligt at kunne følge med! Til lykke med tænderne!

Skriv et svar