browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dagbogen ruller

Posted by on 24. februar 2008

Der er gået over 1 måned siden i hørte fra mig sidst, så lad mig kort nævne et par af de ting der er sket i den sidste måneds tid:
– Floras navngivningsfest (Pia og Anders’ datter) – Det var rigtig hyggeligt.
– Fastlavn her i Pilekæret, hvor vi mødte alle naboerne og en masse børn!
– Mors fødselsdag.

Er der nogen der ved hvor jeg kan finde den nærmeste ledning?  Ja, jeg KAN skam bruge gåvognen, men hvis der er noget spændende på min vej, så må jeg jo lige stoppe op og tjekke!

I vuggestuen har de nu sagt at jeg er 100% indkørt! Det vil sige at mor og far ikke behøver at være bekymrede når de er på arbejde – men det tror jeg nu alligevel slet ikke de har været, for pædagogerne i vuggestuen er rigtig flinke!

En sjov beskæftigelse i øjeblikket er at tømme plasti-skuffen ude i køkkenet. Det er jo vigtigt at undersøge om der er plads til det hele på gulvet!

Yes. Det er en underholdning at se brændeovnen fra 1.parket!

Ja jeg ved hvad du tænker.. Det var FAR der bestemte hvilket tøj jeg skulle have på den dag.. Han har undskyldt :-)

Jeg har ikke lært at gå endnu, men hvis jeg må holde mig til min gåvogn kan jeg gå lige så langt det skulle være… sålænge der ikke er nogen forhindringer! 🙂

Det bedste sted i stuen er nu alligevel ved sofa bordet hvor der ofte ligger vigtige papirer og aviser der kan krølles, rives i stykker og smides på gulvet!Jeg må løbe nu, for jeg er ved at få min tand nummer 2 i undermunden. Min mor insiterer på at man allerede kan se den, selvom far er uenig. Jeg må få far til at tage et par closeup billeder af min undermund, så ka I selv vurdere hvem der har ret. Måske kan jeg også lokke ham til at lave en video igen? Vi får se 🙂

Share

Skriv et svar