browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Snart 10 måneder

Posted by on 11. marts 2008

Her kommer lige en kort hilsen, for at fortælle om mine 2 yndlingslegetøj. Min gå-vogn er bare et sjov nu. Jeg kommer hurtigt langt omkring, hvis jeg da ikke lige kører ind i et eller andet, så jeg ikke kan komme videre. Så slår jeg ud med hånden for at bede om hjælp. En dag vi kom hjem fra vuggestue legede vi lidt udenfor, og jeg kunne ikke både holde fast i gå-vognen og rive græsset i min hånd i stykker. Derfor blev jeg nødt til at slippe gå-vognen og stå helt selv – altså bare lige i 2 sekunder.

Der skal bruges kræfter når jeg skubber vognen rundt på græsset

En anden sjov ting er mine 99 plastikbolde. Jeg kan bade i dem, kaste med dem, putte dem fra en kasse til en anden og til sidst kan jeg se, om de allesammen kan være ude på gulvet. Min far tror jeg bliver en håndboldspiller, da jeg kaster med boldene fra begge hænder.

Slut for nu.

Hvis I ser rigtig godt efter, så er der 2 tænder i undermunden Parat? Så kaster jeg En i hver hånd - det kræver koordination  Det er da meget dejligt med sådan et boldebad - jeg slapper lige lidt af og tager en flyder

Share

Skriv et svar