browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Anders Søgaard Møller

Barsel, “HOT/NOT”-listen og et par skridt

Ja, så er man jo på barsel. Eller rettere den er jo ved at være slut… Den startede 1. november og slutter ca. 10. december afhængigt af hvor lang tid det kommer til at tage at køre Josefine ind i vuggestuen. Det var lidt hårdt de første par uger, men nu er rutinerne ved at … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | Leave a comment

En stor hvid fugl i haven?

Kender I det at man sidder en stille og rolig lørdag eftermiddag med sin familie i køkkenet. Pludselig ser man i den ene øjenkrog en hvid skygge flyve forbi på terrassen? Man siger til sin søn der sidder med ansigtet mod haven: "Det var vel nok en stor fugl hva’?". Sønnike kigger lidt tøvende og … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 2 Comments

En smilende lille pige og en flink lokalkøbmand

Så går ugen på hæld, og der skal da lige vises et par billeder og videoer. Josefine er så småt begyndt at kunne møffe sig frem på gulvet – eller okay.. hun kan løfte numsen, så det varer nok ikke så længe før vi skal til at holde lidt øje med hende på gulvet. I … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Mor, du skal fortælle en historie…

Ud af det blå kan man af den lille herre i huset blive bedt om at finde på en historie. Og så må man jo pænt finde på noget.. 🙂

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment