browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Anders Søgaard Møller

Stemningsbilleder for de sidste par måneder

I erkendelse af at der ikke har været opdateringer fra Søgaard Møller i nogle måneder, og det faktum at der derfor nu også er lavet en Facegroupgruppe* hvis eneste formål er at påpege dette, er hermed indslaget I har ventet på 🙂 Oktober   – Christian med cykelhjem på vej til vuggestuen. – I oktober … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Gulvhjælp og klar snak

Så er vi så småt ved at være færdige med at lægge gasvarme ind i huset. Christian har selvfølgelig været en stor stor hjælp, specielt da klinker og cement skulle hakke væk for at få plads til gasrørerne. Hvad vi ellers har lavet, er der ikke nogen grund til at skrive her for Christian fortæller … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | Leave a comment

Far?

Nu er der jo gået et stykke tid hvor I ikke har hørt fra os, så I burde få en meget lang beskrivelse af hvad vi har lavet. Det får I ikke (endnu). I får i stedet en appetizer, fra sidste uge: Siger Christian virkelig far? Ja, ja da! 😉

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | Leave a comment

Dagbogen ruller

Der er gået over 1 måned siden i hørte fra mig sidst, så lad mig kort nævne et par af de ting der er sket i den sidste måneds tid: – Floras navngivningsfest (Pia og Anders’ datter) – Det var rigtig hyggeligt. – Fastlavn her i Pilekæret, hvor vi mødte alle naboerne og en masse … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment