browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Author Archives: Linda Søgaard Møller

En hurtig pige

Nu er det vist på tide, at der kommer en lille status om Josefines udvikling, for der er sket meget, og i øjeblikket går det så stærkt. Josefine er blevet meget nemmere i den sidste måneds tid. Hun er begyndt at sove ca. 1½ time om formiddagen og en times tid om eftermiddagen, så nu … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 2 Comments

Barnedåb og 3 års fødselsdag

Jeg er blevet punket af Anders til at få skrevet noget på bloggen, så Josefine ikke tror, hendes mor lader hende i stikken eller ikke kan lide hende lige så meget som hendes storebror, som på dette tidspunkt allerede havde flere indlæg fra mig. Det har sin helt naturlige forklaring, hvorfor jeg ikke har sat … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 1 Comment

Sommerferie 2009

Nu har vi også holdt sommerferie og starter på arbejde/i vuggestue igen imorgen. Det har været en sommerferie uden de helt store oplevelser, men vi har været sammen som familie og nydt hinanden. Den første uge boede vi i sommerhus i Dronningmølle med fantastisk strandvejr det meste af ugen. Christians bedste tid på dagen var … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 1 Comment

Turen gik til Tenerife, Playa de las Americas

Fra d. 17. marts til d. 24. marts var Gammel Holte øde, da vi tog en rejse til Sunving Resort på Tenerife. Det var første gang, vi skulle på ferie i udlandet efter, at Christian kom til verden.  Selvfølgelig var vi spændte på, hvordan den lille gut ville reagere på flyveturen og ferien, men han … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment