browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lise Marie Møllers blog

Denne kategori er specifikt til Lise Marie Møllers liv og gøremål

Den lille havfrue i Shanghai og efterladenskaber af tyfon på Filippinerne.

Shanghai var okay..selve byen brød jeg mig ikke om…alt for stor, uoverskuelig og alt alt for mange mennesker. Mange sagde at alle de mennesker var der pga. verdensudstillingen Expo og det tror jeg på. Expo var helt vildt! Kæmpe designede bygninger (pavilloner som de kaldte dem) der hver symboliserede et land i verden. Et stort … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 5 Comments

lokal cykeltur i Yangshuo og smukke men overturistede risterasser uden for Guilin

Fra Guilin hoppede vi på en “bambusbåd” som ikke var bambus men plastik. Sejlede næsten 4 timer ned af Lijiang-floden ned til backpackernes paradis nemlig Yangshuo. Flodturen skulle siges at være Kinas smukkeste og faktisk har de afbilledet et sted på floden på den Kinesiske 20 yang sedel. Turen var virkelig idylsk og en smuknatur … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 2 Comments

What to do in Xian!

Xian endte vi med at tage fire overnatninger fem dage. Et stort muslimsk kvarter blev udforsket med små lokale gadehandlere, restauranter med mærkeligt mad, folk der sad på små stole og spillede kort eller mærkelige kinesiske spil. Ud over det var der selvfølgelig et stort overfladisk souvenirmarked, som vi kender det fra alle andre lande … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment

Xian provinsens hovedstad.

Husk at trække pilen hen over billederne så du kan læse diverse kommentare til hvert foto. De sidste dage i Beijing brugte vi blandt andet i kejserens sommerpalads. Ikke noget anbefaledesværdi. I diverse bøger står der ellers alt er kræset for i mindste detalje og det må man sige, nemlig røvsygt og alt for mange … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment