browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Familien Søgaard

Anders student og Jens-Ole 60 år

Denne gang skal det ikke udelukkende handle om Christian, da der er andre familiemedlemmer, som har noget at fejre. Først skal jeg dog lige fortælle, at Christian går nu. Det var faktisk lige fra den ene dag til den anden, og han har været ret sikker uden store, grimme styrt. Dagene op til kunne vi … Continue reading »

Share
Categories: Familien Møller, Familien Søgaard, Familien Søgaard Møller | Leave a comment

I sommerhus(e)

Mens farmor og farfar var i Stockholm, vendte familien Søgaard Møller onsdag til søndag næsen sydpå til sommerhus i Marielyst og Bisserup.     Christian og mor afprøvede spa-badet. I starten var det en lidt skræmmende oplevelse for Chistian – men han kom efter det! Selv boblerne kom i gang, så nu er han klar til at påbegynde babysvømning … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard, Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Optimisten!

 Det var sommer. Solen stod højt på himlen. Temperaturen havde forlængst passeret de 27 grader. Anders Søgaard Petersen var tæt på et hedeslag da han trådte ud i haven, foldede hænderne, bøjede let ned i knæene og tænkte: “NU springer jeg i åen og svømmer til Slaaaageeelsee!” 🙂

Share
Categories: Familien Søgaard | Leave a comment

Og så kom sydsjællænderne også med på moden!

Share
Categories: Familien Søgaard | 1 Comment