browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juli 2007

Mormor, morfar og oldemor på besøg

Claus, Anne og Ruth kom forbi til eftermiddagskaffe og grill. Christian var i hopla og rygterne siger at da far kom hjem havde Christian helt ondt i kinderne af af have grinet hele dagen! Oldemor fik bl.a. en rundvisning i både hus og have og før aftensmaden blev der også tid til en lille kryds … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Mmmm majs

                                                                 Så har mor atter sørget for, at der er lidt små gule overraskelser til far i morgen.  Mmmm jeg elsker mad og min far elsker at skifte mig. Det siger min mor ihvertfald.                                                            Men når man spiser så meget som jeg gør, er det vigtigt at passe på sine tænder, så … Continue reading »

Share
Categories: Familien Engelhardt Møller | 2 Comments

Rasmus rundet de 30

 En rund dag for Rasmus oprandt i går, da han blev 30. Vi holdt lige et hurtig grillparty i øsende regnvejr  med grillen på altanen mens vi andre sad i ly på den anden side af ruden. Vi havde en hyggelig aften .

Share
Categories: Familien Møller | Leave a comment

Christian fra 0 til 2 måneder

Nogle af Jer har spurgt om at se noget video af Christian. Vi har desværre ikke noget videokamera, men gennem de sidste 2 måneder har vi alligevel taget nogle småfilm med digitalkameraet. Ud af disse har jeg har klippet en 7½ minuts video sammen. Indrømmet, den er ikke super spændende, men den er da meget … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | 1 Comment