browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2007

Christians første brev fra banken

 Så modtog Christian sit første brev fra banken, der kunne fortælle ham at hans Oscar-konto nu er oprettet. Ærlig talt så var Christian mere interesseret i den tøjfisk han har fået af dem.. Men han synes da at brevet smagte godt!

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

En flot efterårsdag

Det har været en rigtig flot efterårsdag, og vi har benyttet det gode vejr til at være udenfor det meste af dagen. Far har lagt muldjord på forhøjningen, så han kan så noget nyt græs og blive fri for alle de huller, der er i græsplænen. Mor og jeg gik en tur ud af Attemosevej, … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Christians dagbog – 5.udgave

Ja, så glemte vi det igen. Der har hverken været billeder, historier eller videoer i meget lang tid – Christian er selvsagt derfor meget skuffet over far, men heldigvis har mor og farmor været gode til at følge op! Christian har lånt en lækker transportabel  stol. Perfekt til at kigge ud af vinduet, hvor specielt bladene … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 1 Comment