browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: december 2007

Christian fra 2 til 7 måneder

Så er vi parate med video nummer 2 af Christian Søgaard Møller! Den spænder fra juli 2007 til slutningen af december 2007. Vi havde videoklip til over 1½ times video, men denne version er (heldigvis) skåret ned til kun 13½ minut. Det skal dog alligevel nævnes (som ved forrige video), at videoen kun anbefales folk … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | 1 Comment

Julehygge med mødregruppen

I ugen op til jul holdt vi julehygge med mødregruppen. Vi fik hjemmebagte boller, gløgg og æbelskiver. Drengene var også vilde med æbelskiver.  Anders havde fået 3 små nissehuer på arbejdet, så vi blev nødt til at sætte dem op til et lille foto. Fra venstre er det Alexander, Christian og Esben.

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 1 Comment

Snekkersten

Det er meget fint at du kan sidde så pænt Christian; men det ved vi to jo godt, at du har kunnet længe, ikk?

Share
Categories: Familien Møller | Leave a comment

Jeg sidder selv og møver mig fremad

Lige et par hurtige bemærkninger. Jeg er begyndt at sidde selv, men ikke så lang tid af gangen. Jeg vælter som regel bagover, så mor og far er altid i nærheden eller sætter mig på noget blødt. Jeg kan også danse og klappe, selvom det at klappe for mig, bare er at slå hånden ned … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment