browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: marts 2008

Christians første sne og påsken

Nu har Christian været i berøring med sne for første gang. Det var ikke den største succes. Han tog hele tiden vanterne af, og så var sneen kold om fingerne, hvilket han så begyndte at klynke over. Heller ikke mors snemand kunne vække lidt begejstring. I påsken har vi været ude af døren det meste … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Besøg hos Farmor og Farfar

Som man kan se ligger der en bold i baggrunden – denne gang en fodbold – for ligesom at få trænet ALLE boldmuligheder – vi ved endnu ikke om det er højre eller venstre ben der bruges. Spændende ! Vi er alle parate til at stå på sidelinien!

Share
Categories: Familien Møller, Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Snart 10 måneder

Her kommer lige en kort hilsen, for at fortælle om mine 2 yndlingslegetøj. Min gå-vogn er bare et sjov nu. Jeg kommer hurtigt langt omkring, hvis jeg da ikke lige kører ind i et eller andet, så jeg ikke kan komme videre. Så slår jeg ud med hånden for at bede om hjælp. En dag … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment