browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: september 2008

En tur på bondegård

Vi har været til åbent hus på en bondegård idag. Det var en bondegård med ca. 40 malkekøer og diverse tyre, kvier og kalve. I dagens anledning havde bondegården rigtig fundet alle ting frem. Man kunne få en tur i hestevogn, og på ladet af traktorvognen, og så var halmballerne stablet som et gemme/legestativ. Vi … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment

Gulvhjælp og klar snak

Så er vi så småt ved at være færdige med at lægge gasvarme ind i huset. Christian har selvfølgelig været en stor stor hjælp, specielt da klinker og cement skulle hakke væk for at få plads til gasrørerne. Hvad vi ellers har lavet, er der ikke nogen grund til at skrive her for Christian fortæller … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | Leave a comment

Far?

Nu er der jo gået et stykke tid hvor I ikke har hørt fra os, så I burde få en meget lang beskrivelse af hvad vi har lavet. Det får I ikke (endnu). I får i stedet en appetizer, fra sidste uge: Siger Christian virkelig far? Ja, ja da! 😉

Share
Categories: Familien Søgaard Møller, Video | Leave a comment