browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: oktober 2008

Opdatering af dr.mølle

  Efter mundlig tilladelse af Rasmus d.22.10.2008, kan man så lige få to tillægsbilleder af Marcus og Christian, der får læst og sunget af faster Lise før de bliver lagt til natten. Og de ser jo dejlige ud alle tre!

Share
Categories: Familien Møller | Leave a comment

Hygge i Dr.Mølle

Så har vi været en tur i Dr. Mølle igen, hvor vi fik Græskarbrød og græskarsuppe. Om aftenen var der STAR Wars og Christian blev inspireret af de der små kutteklædte i filmen. Vi havde en rigtig hyggelig weekend. Marcus og Christian havde det fint sammen, så det var ren fornøjelse. Vi leder stadig efter … Continue reading »

Share
Categories: Familien Møller | Leave a comment

Et vinderbillede:-)

En email fra http://www.aabentlandbrug.dk/ tikkede ind i onsdags:  “Hej Anders Tak for din deltagelse i fotokonkurrencen. Dit billede af Christian, som med stor begejstring holder om mulen på en ko, er blevet valgt som et af de tre vinderbilleder i vores fotokonkurrence. I kan væge mellem to præmier: – et gavekort på 500kr til www.landkoeb.dk, en … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment