browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: februar 2010

Lidt godt og blandet

Jeg ved at alle sidder og venter på et indlæg om Josefine, men først skylder vi et indlæg hvor vi hurtigt gennemgår nogle af de ting vi har bedrevet i familien siden august måned. Har desværre ikke fået alt med.. så på forhånd undskyld 🙂 Husk at man kan klikke på billederne og se dem … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | 2 Comments

Min første uge i praktikken startede på preschool og i feedingen.

Hej igen! Første del af dette indlæg er som udgangspunkt skrevet til min vejleder på seminarieet (det som står med kursiv), men jeg finder selv det jeg har oplevet den sidste uge i praktikken spændende, så jeg tænkte også at dele det med jer andre :). Vi er fire studerende hos Sister Anne, og de har så delt … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 1 Comment

Mandag – første officielle “arbejdsdag” :)

Så blev det mandag og nu skulle jeg for alvor starte i praktikken 🙂 Vi tog ud til Sister Annes place. Der var godt gang i den! Der var sat stole op i hallen. Det viste sig at være et vente værelse. Hver mandag kommer en doktor og en apoteker ud og laver konsultationer for … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 5 Comments

Første besøg på praktikken, Sister Anne

Så stoppede ferien for en lille stund J. I onsdags skulle vi alle 44 studerende mødes hos Flemming som er kontaktperson her på Filippinerne. Fuldstændigt som et godt gammeldags rejseleder-velkomstmøde. Husk solcreme, husk vand, sådan kommer i rundt, hvis I vil tage dykkercertificat, fitnesscenter osv. Han manglede kun at sige: lad os sige skål, men … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 3 Comments