browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: marts 2010

Seoul!

Tilbage igen. Både her på bloggen og i dejlige Cebu City. Jeg er været en tur i SydKorea – mere specifikt i Seoul og besøge min veninde Camilla som læser et semester i den store skønne by.   Jeg troede at Seoul var en stor beskidt by som kunne sammenlignes med Bangkok eller Kuala Lumpur. Men nej, … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment

Mig og kæmpe hvalhaj!

Så skete det! Mig og hvalhaj!! Tog båden kl 7.00 om morgenen! Efter at havde sejlet rundt i ca.20 min dukkede den første frem fra dypet. Det var en beskeden en på “bare” 2-3 meter, men det var alligevel en fantastisk oplevelse. Tror måske også det var meget godt den første ikke var en på 12 meter, … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | 2 Comments

Lidt øture med hajer og nyt fra min praktik.

Tilbage igen! 🙂 Det går stadig fantastisk her! Alt bliver bedre og bedre. Jo tættere man kommer på børnene, de lokale og de andre studerende jo federe bliver det at være her. Har været en del rundt på nogle øer og ved nogle strande her på Cebu. Kan ikke fortælle så meget andet end at … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment