browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juni 2010

What to do in Xian!

Xian endte vi med at tage fire overnatninger fem dage. Et stort muslimsk kvarter blev udforsket med små lokale gadehandlere, restauranter med mærkeligt mad, folk der sad på små stole og spillede kort eller mærkelige kinesiske spil. Ud over det var der selvfølgelig et stort overfladisk souvenirmarked, som vi kender det fra alle andre lande … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment

Xian provinsens hovedstad.

Husk at trække pilen hen over billederne så du kan læse diverse kommentare til hvert foto. De sidste dage i Beijing brugte vi blandt andet i kejserens sommerpalads. Ikke noget anbefaledesværdi. I diverse bøger står der ellers alt er kræset for i mindste detalje og det må man sige, nemlig røvsygt og alt for mange … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment

Cykler, paladser, pandaer og the great wall kan opveje ingen facebook, ingen engelsk og ubehøvlede kinessere.

Så ankom jeg sørme da til Kina – Beijing! Kæmpe kulturchok!! Ingen taler engelsk, ingen youtube, ingen facebook (da staten har lukket for disse sider, da de ikke mener at det er godt for deres folk???) og de virker ubehøvlede, men har så de seneste tre dage fundet ud af det generelt er sådan de … Continue reading »

Share
Categories: Lise Marie Møllers blog | Leave a comment

En smilende lille pige og en flink lokalkøbmand

Så går ugen på hæld, og der skal da lige vises et par billeder og videoer. Josefine er så småt begyndt at kunne møffe sig frem på gulvet – eller okay.. hun kan løfte numsen, så det varer nok ikke så længe før vi skal til at holde lidt øje med hende på gulvet. I … Continue reading »

Share
Categories: Familien Søgaard Møller | Leave a comment