browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jeg står selv

Posted by on 15. april 2008

Jeg er begyndt kun at sove en gang om dagen. Det betyder, at jeg følger de andre børn i vuggestuen med hensyn til lege-, mad- og sovetider. Det er herligt, for nu kan jeg komme med ud at lege sammen med de andre børn i stedet for at sove. Jeg elsker at være ude – især kan jeg bruge mange minutter i sandkassen. Vuggestuen ville gerne have nogle rigtige støvler til at have på udenfor, så det har jeg fået. Når jeg får dem på, kan jeg holde balancen helt selv i op til et minut. Jeg bliver stolt, men det er også lidt farligt, så efter 2-3 gange gider jeg ikke mere. Det kræver lige et par billeder af mig, mens jeg står alene.

Se mig, er jeg ikke bare god Jeg vil altså gerne have fat i de hænder

Share

Skriv et svar