browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Turen gik til Tenerife, Playa de las Americas

Posted by on 5. april 2009

Fra d. 17. marts til d. 24. marts var Gammel Holte øde, da vi tog en rejse til Sunving Resort på Tenerife. Det var første gang, vi skulle på ferie i udlandet efter, at Christian kom til verden.  Selvfølgelig var vi spændte på, hvordan den lille gut ville reagere på flyveturen og ferien, men han tog det hele ufattelig godt og med stor tålmodighed, og tilpassede sig den nye situation.

Vi glædede os rigtig meget at komme væk fra den hjemlige madlavning, rengøring osv, så vi havde købt en charterrejse til et resort for børn, og hvor vi ikke skulle tænke på noget som helst. Der var alt inden for resortets område. Gode værelser, pools til alle aldre, legeland, minimarket, sportsfaciliteter og restauranter. Resortet henvendte sig især til familier med børn under 8 år. Jeg forstår ikke, hvad en flok pensionister uden børnebørn lavede på dette resort, for til maden var der konstant et barn der græd, og støjnivauet var på sit højeste. Hver dag og aften var der underholdning for børnene, men Christian ville lige så gerne bare løbe rundt.

Udkig ud over resortet fra vores balkonChristian møder resortets daglige gæster. Her er det giraffen Lollo Mega skakbrikker. Christian kunne ikke gå forbi et par væltede brikker, uden at rejse dem op, så der var orden i sagerne En lille legeplads ved stranden, når det var tid til afveksling

Vi tilbragte det meste af tiden på resortet, da vi havde købt all inklusive. Tjenerne på resortet kunne ikke lade Christians lyse hår være og mange af dem ae’ede ham i håret mens de sagde “Ola”. Christian var sikker på, at de alle sammen hed Ola, så hver gang han så en tjener eller rengøringspersonale sagde Ola. På resortet var der mange aktiviteter og vi deltog i vandpolo eller vandaerobic. Især var den opvarmede pool et plus for Christian, som trods klamprende tænder og blå hud ikke var til at få op af vandet.

En lille dreng som spændt kigger ned på poolenVandtur med far 

Vi var dog ude og se lidt andet. En dag tog vi en lang gåtur langs strandpromenaden fra hotellet og til centrum af Playa de las Americas. Her soppede vi i det store vand, og det var rigtig sjovt, når bølgerne kom rullende op over tæerne. Det gode

Langs strandpromenadenEn, to, tre - klar til en bølge De beskidte sorte tæer bliver rene Der er altid plads til en is, når man er på ferie

En anden dag tog vi med på en heldags udflugt til Nordøens berømte Loro Park. Denne del af øen var meget mere grøn, end der hvor vi boede, og så havde parken mange dyr og shows. Det er det eneste sted i Europa, hvor spækhuggere optræder.

Søløve show i Loro ParkBegejstrede tilskuer Grønne områder og palmer. Christian leger tit-tit

Vi var afsted sammen med Karen og Rasmus,  Karoline og lille August. Christian og Karoline kunne lege sammen og vi andre kunne tage en drink på balkonen om aftenen, når børnene sov.

Karen og August Christian og Karoline pjatter ved aftensmaden.

Vi havde ikke bragende solskin hver dag, men det var stadig over 20 grader. Det var faktisk fint med lidt skyer, da mine elskede mænd har meget sart hud overfor solen, og trods skyer nåede en af dem at blive rød i nakken, fordi han gad at tage solcreme på.

Det var en rigtig dejlig tur med en tilpas længde. Jeg tror også, at Christian havde det rigtig godt, men han var også meget glad for at komme hjem til sit legetøj igen.

Familien Søgaard Møller på Tenerife

Share

Skriv et svar