browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

En smilende lille pige og en flink lokalkøbmand

Posted by on 7. juni 2010

Så går ugen på hæld, og der skal da lige vises et par billeder og videoer.

Josefine er så småt begyndt at kunne møffe sig frem på gulvet – eller okay.. hun kan løfte numsen, så det varer nok ikke så længe før vi skal til at holde lidt øje med hende på gulvet.

Ja, jeg ved godt at kameraet er spændende, men vis nu at du kan smile! Ja, det var godt.. :-)

I det hele taget er hun blevet en meget observant pige. Hun er specielt glad for mor og storebror. De får rigtig mange smil og grynt. Jeg er dog sikker på at jeg nok skal få mine smil når hun bliver lidt ældre, for hun må da på et tidspunkt forstå at far er meget sjovere end de 2 tosser 🙂

Lise har lagt en stor arbejde i at lave den bog. Og Lise du skal vide at der virkelig bliver sat pris på den!I torsdags arbejdede jeg længe, så farmor Lisbeth kom derfor og hjalp Linda med at lægge Christian. Så det var en dejlig overskudsagtig kone jeg kom hjem til. Tak til farmor for det!

Farmor medbragte en speciel foto bog faster Lise har lavet til Christian og Josefine. Den er allerede blevet læst rigtig mange gange og Christian sætter stor pris på den. Tusind tak til faster Lise!

 

 

 

Lørdag var det fars dag, og jeg brillerede ved – som ved mors dag – ikke at give min far andet end et telefonopkald.

Til gengæld havde min søn indkøbt en landsholdtrøje til eftermiddagens testkamp mod Sydafrika! Hvad andet kan jeg sige end at jeg har verdens bedste søn!

 

Til kampen serverede mor frisklavede smoothie - uhm deeejligt. 2 fodboldtosser parate til slutrunden. Ham den lille dér skal bare liiige lære reglerne :-)

Måske skyldes fars-dag-gaven at jeg et par dage tidligere gav sønnike en BearLeague bamse (check www.bearleague.com):

Selvom en BearLeague bamse er en fodbold-fan-bamse, kan man jo sagtens bruge den som natbamse :-)

Til hende Bibsen ude på Filipenserne kan jeg berette at vejret har været fantastisk her i weekenden, og det er virkelig blevet udnyttet!

Lørdag, inden vi skulle grille hjemme på terassen, nåede Christian og jeg lige et smut ned på Vedbæk strand, for at afprøve Christians nye strandsæt (det må være det 4. af slagsen :-))

Vedbæk strand

Efter aftensmaden havde mor en overraskelse til Christian. Hun har gennem den sidste uges tid gemt “varer” som Christian kan bruge til legehuset. Som I kan se af nedenstående video forstod Christian konceptet med det samme.

Købmand Christian

Det ER da meget sødt ikke? Det kan i øvrigt tilføjes at Christian svinger mellem at kalde det en købmand og en Netto. Uanset hvad så tror jeg nok at vi skal regne med at udvalget kommer til at blive større og større i den nyåbnede Netto i Gl. Holte 🙂

Share

Skriv et svar