browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mmmm majs

Posted by on 27. juli 2007

                                                                 SIMG_2772å har mor atter sørget for, at der er lidt små gule overraskelser til far i morgen.  Mmmm jeg elsker mad og min far elsker at skifte mig. Det siger min mor ihvertfald. 

 

 

                                                      Men når man spiser så meget som jeg gør, er det vigtigIMG_2787t at passe på sine tænder, så se bare hvad jeg kan.  Kærlig hilsen Marcus Maximus på snart 8 måneder, 13 kilo og 85 cm 

Share

2 Responses to Mmmm majs

  1. Anders Møller

    Hej Markus Maximus,

    Du kan godt sige til din mor at majs smager langt bedre som popkorn og så må du gerne sige til din far at han meget gerne må hjælpe til med bleskiftning på Egebækvej når nu han elsker det så meget 🙂

  2. Lisbeth Møller

    Man må nok lige konstatere, at det er en fremmelige gut vi har her. For mig ser det ud som om kindtænderne også får en ordentlig omgang. Men det er jo rart at lille Marcus er lidt på forkant med udviklingen!

Skriv et svar