browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mormor, morfar og oldemor på besøg

Posted by on 28. juli 2007

Claus, Anne og Ruth kom forbi til eftermiddagskaffe og grill. Christian var i hopla og rygterne siger at da far kom hjem havde Christian helt ondt i kinderne af af have grinet hele dagen!

Nææ.. Mormor skal ikke tro at hun får lov til at sidde og læse når Christian har lagt sig til rette for at blive underholdt! :-)Hvordan er det nu lige man staver til pottemåne? Godt spørgsmål!
Oldemor fik bl.a. en rundvisning i både hus og have og før aftensmaden blev der også tid til en lille kryds og tværs.
Indrømmet, Claus lærte hurtigt at spille Wii. Han udleverede tæsk i både bowling og ikke mindst boksning hvor svigersønnen blev knock out'et i 3. runde! Hvad billedet ikke fortæller er at Christian er mere interesseret i det farvestrålende får fremfor mor og far - men okay de kan i det mindste sige nogle sjove lyde.

Og så blev der spillet Wii! Tennis, bowling og ikke mindst bowling stod på programmet. Selv Ruth fik blod på tanden og kastede sig ud i en runde bowling mod svigerdatteren 🙂

Share

Skriv et svar